Zona intrusa 7

El projecte Zona Intrusa 7 proposa generar un espai d’apropament a eines artístiques contemporànies enteses com a formes de lluita, resistència, denúncia i transformació dins del teixit social.

zona intrusa

A nosaltres, els estudiants de la revista, ens ha servit per conèixer projectes artístics realitzats per diversos artistes i col·lectius en relació a situacions socials i polítiques. A més, també hem realitzat les nostres pròpies accions i propostes artístiques.

Nosaltres vam treballar les següents problemàtiques: el bullying, el maltractament d’animals, l’homofòbia i la contaminació.
Aquest projecte pretén abandonar la idea de l’art com a producció d’objectes i pensaments estàtics, hegemònics i desvinculats de les diverses problemàtiques socials.
Zona intrusa és una iniciativa de la Direcció de Cultura de l’ Ajuntament de Mataró que es va iniciar el curs 2006-2007. En aquesta setena edició la proposta artística, d’aquest curs 2013-2014, ha anat a càrrec de la Núria Güell, en Levi Orta, la Daniela Ortiz, la Imayna Cáceres i en Xose Quiroga.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Reportatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s