Enlleura’t

Els orígens d’aquesta entitat es remunten fa 10 anys quan un grup de monitors/es provinents de l’esplai la Baldufa de Mataró van decidir crear un projecte d’educació en el lleure amb infants i joves en el barri de la Llàntia. D’aquesta manera van poder organitzar i decidir tots els aspectes globals d’una entitat (des de la filosofia i ideari fins a la concreció de les activitats). El primer dels projectes que van iniciar és el de l’Esplai amb infants d’entre 5 i 11 anys. Tots els dissabtes a la tarda realitzaven activitats, excursions, etc.

enlleura't

Més tard van decidir començar a treballar amb joves ja que no hi havia cap recurs en el barri que treballés amb aquesta franja d’edat. És quan van obrir els locals els divendres a la tarda de cara a oferir un espai relacional a nois i noies majors de 12 anys.
A partir d’aquí la cosa va anar evolucionant i els diferents monitors/es de l’entitat van decidir continuar creixent i proposant nous projectes fruit de les necessitats detectades en el barri.

Actualment l’Associació Enlleura’t continua treballant amb infants i joves al barri de la Llàntia. L’Esplai continua sent la pedra angular i el “leit motiv” de la seva  existència com a educadors. Aquest és un projecte de caps de setmana on el voluntariat és el motor que fa que l’educació en el lleure sigui una realitat viva.

Paula Logrosán i Jessica Juncos.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Entitats, Reportatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s