Viatge a Glinde dels alumnes de tercer

Els alumnes de tercer vam participar al programa d’intercanvi amb un institut de Glinde, Hamburg. Quan vam arribar a l’aeroport d’Hamburg, ens van venir a buscar les famílies de cada una de les nostres parelles. Ens van portar en cotxe a la que seria la nostra casa durant una setmana i vam desfer les maletes.
Més tard ens vam reunir tots a un local que havíem llogat, encara que volíem fer un pícnic al bosc i va començar a ploure. Vam tornar a casa i vam passar la nostra primera nit amb les famílies.
Al dia següent ens vam llevar aviat per anar a l’institut, gairebé tots havíem d’agafar l’autobús ja que alguns de nosaltres vivíem a Trittau, un poble a mitja horeta de Glinde.
A l’institut ens vam separar dels nostres companys alemanys i vam ajudar als de quart a practicar el castellà i ells ens van ensenyar algunes paraules en alemany. Més tard vam anar a les classes dels nostres companys, que encara que eren en alemany, ens van semblar interesants. Quan van acabar les classes vam fer un tomb per Glinde i més tard vam tornar al local.
El segon dia vam anar a Hamburg i vam aprofitar per comprar records d’allà per a les nostres famílies. També vam visitar l’ajuntament i vam fer una volta per un parc al voltant de tot un llac.
Els altres dies també vam anar a Hamburg pel matí i cada tarda anàvem al local. I un dels dies vam visitar un museu de miniatures.
El diumenge va ser el dia familiar i el vam passar amb les famílies. Alguns vam anar a Hamburg a un túnel de por mentre que altres van anar a un zoo o a passar el dia a Hamburg.
El dilluns vam anar Lübeck, a una església molt famosa i a una botiga de massapà. L’última nit vam celebrar una petita festa a la cafeteria de l’institut de Glinde amb totes les famílies. Cadascú de nosaltres havia de portar un plat per sopar, alguns van dur pollastre, truita de patates, galetes, pastís…I més tard vam tornar al local.
Al matí següent, l’últim que passaríem a Alemanya, vam fer les maletes i ens van portar cap a l’aeroport. Vam acomiadar-nos de les famílies i dels nostres companys, encara que els veurem aviat quan ells vinguin a Mataró.
Ens ho vam passar molt bé, va ser una experiència inoblidable i esperem tornar a veure’ls a tots ben aviat.

hamburg

Paula Logrosán i Jessica Juncos

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Sortides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s